Εταιρία > Εταιρικό προφίλ

 

 

Η Renelux Commodities PC είναι ένας διακεκριμένος εμπορικός οίκος που ειδικεύεται στις παγκόσμιες αγορές στερεών καυσίμων, τσιμεντοειδών υλικών και διαφόρων χύδην εμπορευμάτων που είναι απαραίτητα στην τσιμεντοβιομηχανία, τη χαλυβουργία και άλλους θεμελιώδεις κλάδους της παγκόσμιας βιομηχανίας.

 

Η εκτενής παρουσία μας περιλαμβάνει σημαντικές αγορές όπως η Ινδία, το Πακιστάν, η Μέση Ανατολή, η Ευρωπαϊκή Ένωση, οι ΗΠΑ, η Τουρκία και η Δυτική Αφρική. Η Renelux είναι υπερήφανη για τη συνεργασία της με μείζονες εταιρείες, μεταξύ των οποίων ο Όμιλος Heidelberg, ο Όμιλος VICAT, η India Cements, η CIMSA, η AKCANSA, η CARBON RESOURCES, η Ivano-Frankivsk Cement και στην Ελλάδα η ΕΛΙΝΟΙΛ και ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης, γεγονός που αντικατοπτρίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας στην αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, τη συνέπεια και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η RENELUX ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνεργατών της με αφοσίωση, συνέπεια και αξιοπιστία.

 

 
 

Κώδικας Δεοντολογίας

Ως Προμηθευτές γνωστών πολυεθνικών βιομηχανικών οργανισμών, σεβόμαστε τις αρχές των κανόνων του Κώδικα Δεοντολογίας των Πελατών μας και υιοθετούμε πρακτικές που συνάδουν με αυτούς τους κανόνες.

Ο Κώδικας Δεοντολογίας μας επιδιώκει τη συμμόρφωση με το διεθνές πρότυπο κοινωνικής υπευθυνότητας SA 8000, το περιβαλλοντικό πρότυπο ISO 14001 και τις αρχές του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας (ΔΟΕ). Αποτελεί, επίσης, βάση για όλες τις συμβατικές σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

central