my slideshow

Θερμικός Άνθρακας και Οπτάνθρακας

Εναλλακτικά Βιομηχανικά Καύσιμα SRF/RDF/TDF

Πέλλετ Ξύλου και Ηλίανθου

Τσιμεντοειδή Υλικά

Ο Έμπιστος Συνεργάτης σας στη Μετάβαση προς ένα Ενεργειακά Καθαρό Μέλλον

28 Μαρτίου 2024: Η Renelux αποκαλύπτει τον ανανεωμένο της ιστότοπο (V5): Βελτίωση της εμπειρίας χρήστη και της προσβασιμότητας

23-25 Φεβρουαρίου 2024: Η Renelux συμμετείχε στην έκθεση Climatherm Energy 2024 στην Αθήνα

14 Φεβρουαρίου 2024: Η Renelux εισάγει στην ευρωπαϊκή αγορά μπεντονίτη ινδικής προέλευσης για την παραγωγή γεωυφασμάτων

29 Ιανουαρίου 2024: Προσωρινές οικονομικές καταστάσεις της Renelux - Αύξηση εσόδων σε ετήσια βάση 79,50% το 2023 έναντι του 2022

12 Ιανουαρίου 2024: Σταθερή προμήθεια της Renelux σε οπτάνθρακα NIS: Από την Ελλάδα στη Μεσόγειο

29 Νοεμβρίου 2023: Ολοκλήρωση των αποστολών για την εισαγωγή ανθρακίτη (anthracite fines & lumps) στην Ινδία

1 Νοεμβρίου 2023: Η Renelux εξασφαλίζει τα αποκλειστικά δικαιώματα για το πέλλετ ξύλου BEYPEL με πιστοποίηση ENplus A1 στη Νοτιοανατολική Ευρώπη

12 Οκτωβρίου 2023: Η Renelux διευκολύνει τη συμφωνία εξαγωγής αποβλήτων SRF από την ΕΕ

19 Μαΐου 2023: Η Renelux ολοκληρώνει την εγγραφή της ως άμεσου αγοραστή θείου με τον όμιλο διυλιστηρίων πετρελαίου Motor Oil Hellas

8 Μαρτίου 2023: Η Renelux Commodities αυξάνει το εταιρικό της κεφάλαιο και συνάπτει στρατηγική συνεργασία με ιδιωτικό επενδυτικό fund

28 Φεβρουαρίου 2023: Εντυπωσιακή ετήσια αύξηση εσόδων κατά 833,29% το 2022 έναντι του 2021

24 Ιανουαρίου 2023: Μεταφορά γραφείων

 
 

Renelux Commodities

 

Η Renelux Commodities PC είναι ένας διακεκριμένος εμπορικός οίκος που ειδικεύεται στις παγκόσμιες αγορές στερεών καυσίμων, τσιμεντοειδών υλικών και διαφόρων χύδην εμπορευμάτων που είναι απαραίτητα στην τσιμεντοβιομηχανία, τη χαλυβουργία και άλλους θεμελιώδεις κλάδους της παγκόσμιας βιομηχανίας.

 

0
MT προϊόντων που διακινήθηκαν το 2023 μέσω του δικτύου της Renelux
0
Χώρες προέλευσης
0
Συνεργαζόμενα διυλιστήρια πετρελαίου
0
MT το μεγαλύτερο φορτίο οπτάνθρακα της Renelux

 

 

 

 
 
 

 

Η δραστηριότητά μας

 

Παρέχουμε σε βιομηχανικούς οργανισμούς ένα λεπτομερώς σχεδιασμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας. Τα προϊόντα αυτά πληρούν και υπερκαλύπτουν τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα. Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει συμβατικά και εναλλακτικά στερεά καύσιμα, τσιμεντοειδείς πρώτες ύλες και άλλα βασικά χύδην εμπορεύματα που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της παγκόσμιας βιομηχανίας.

 

 

 

 

Προϊόντα

One-Stop-Shop

 

 

Προμηθεύουμε βιομηχανικούς οργανισμούς με συμβατικά και εναλλακτικά στερεά καύσιμα, τσιμεντοειδείς πρώτες ύλες και άλλα βασικά χύδην εμπορεύματα που είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της παγκόσμιας βιομηχανίας.

 

 

 

 

 

 

Παγκόσμιο Δίκτυο

 

Η Renelux, μέσω της στρατηγικής της προσέγγισης, αποδεικνύει την υπεροχή της δημιουργώντας ισχυρές συνεργασίες με παγκόσμιες εταιρείες εξόρυξης, διυλιστήρια πετρελαίου, επιχειρήσεις ανακύκλωσης αποβλήτων και βασικούς παραγωγούς της βιομηχανίας σε περισσότερες από 28 χώρες.

 


 

 

 
 

Η Renelux στην έκθεση Climatherm Energy 2024

Αθήνα, Ελλάδα, 27 Φεβρουαρίου 2024 - Η Renelux Commodities, P.C. παρουσίασε το κορυφαίο προϊόν της, το πέλλετ BeyPel, με μεγάλη επιτυχία στην έκθεση CLIMATHERM Energy που πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Φεβρουαρίου 2024 στο Athens Metropolitan Expo. Το πέλλετ BeyPel, ένα πέλλετ ξύλου με πιστοποίηση ENplus A1, κατέδειξε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Renelux Commodities, P.C. στην παροχή κορυφαίων βιώσιμων ενεργειακών λύσεων.

Ως κεντρικό κομμάτι της παρουσίας της Renelux Commodities, P.C. στην έκθεση, το πέλλετ BeyPel κέντρισε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, εδραιώνοντας τη φήμη της εταιρείας για την ποιότητα και τη βιωσιμότητά της στον κλάδο. Η Renelux Commodities, P.C. αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία για να συνεργαστεί με επαγγελματίες του κλάδου και ενδιαφερόμενους φορείς, παρουσιάζοντας την ανώτερη απόδοση και αποδοτικότητα του πέλλετ BeyPel σε σύγκριση με τις παραδοσιακές εναλλακτικές λύσεις.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επιτυχία της παρουσίασης του πέλλετ BeyPel Pellet στην έκθεση CLIMATHERM Energy», δήλωσε ο Γιάννης Δασκαλάκης, Διαχειριστής και Εμπορικός Διευθυντής της Renelux Commodities, P.C. «Η θετική ανταπόκριση που λάβαμε υπογραμμίζει την ανταγωνιστική μας θέση στην παροχή καινοτόμων και φιλικών προς το περιβάλλον ενεργειακών λύσεων. Το πέλλετ BeyPel αποτελεί παράδειγμα της δέσμευσής μας προς τη βιωσιμότητα και θέτει τα πρότυπα αριστείας στον κλάδο».

central
 

Πέλλετ ξύλου για οικιακή θέρμανση

Η Renelux Commodities προσφέρει στην ευρωπαϊκή αγορά υψηλής ποιότητας πέλλετ για οικιακή χρήση, πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ENplus A1, ENplus A2 και DINplus. Τα πέλλετ ξύλου Renelux διατίθενται μέσω συνεργαζόμενων διανομέων σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Επιπλέον, η Renelux καλύπτει τις ανάγκες της τσιμεντοβιομηχανίας και άλλων βιομηχανικών εφαρμογών με πέλλετ ξύλου υψηλής απόδοσης και αγροτικά υπολείμματα, τα οποία είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα πρότυπα ENplus B, DINplus και Forest Stewardship Council (FSC).

Δίνοντας έμφαση στην ποιότητα, τη συνέπεια και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, η Renelux ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνεργατών της με αφοσίωση, σταθερότητα και αξιοπιστία.

central